• Nou
In stoc

Macarons cocos (set de 15)

104 lei
cu TVA
rating Niciun review in acest moment

Macarons cu aroma de cocos.

Greutate: 250 grame.

Ingrediente: oua, zahar, faina de migdale, ciocolata, frisca, arome.

Greutate: 250 grame.

Ambalaj: cutie.

Fa-ti o mica bucurie in fiecare zi. Opreste-te putin din aceea ce faci, descreteste-ti fruntea, zambeste si priveste cerul. Nu-i asa ca este minunat ceea ce vezi in jurul tau? Acum, ca ai reusit sa evadezi din rutina obisnuita, gusta in tihna din macaronsul nostru cu cocos. Cum se simte? Usor, delicat, gratios si fin? Exact! Un desert potrivit pentru momentele pe care le rezervi doar pentru tine. Perfect precum norisorul pe care tocmai l-ai privit. 

Care sunt secretule macaronsului desavarsit? Ei bine, rabdarea. Dozarea perfecta. Echilibrul incredientelor. Tihna in care se odihnesc in cuptor. Pasiunea. Bucuria din suflet. Si zambetul cu care asamblam fiecare parte. Prea complicat? Deloc. Pentru ca orice lucru facut cu pasiune depaseste asteptarile si atinge succesul. Simti entuziasmul nostru?

Pachetul de macarons de la Daniela Chocolate vine frumos ambalat, in cutie eleganta, pentru ca un gust fabulos are nevoie de un mod de prezentare pe masura. Alege acest set de 15 de bucati de macarons si fa-ti o bucurie. Tie si familiei tale. Prietenilor. Colegilor. Ai prins ideea. Fa bucurii mai des si acestea se vor intoarce negresit catre tine.

m15-03
Ingrediente
Cocos
Ambalare
Cutie cu 15 bucati