• Nou
In stoc

Macarons ciocolata, cafea, lamaie (set de 24)

164 lei
cu TVA
rating
Aprecierea medie: 10/10 Numarul de review-uri 1

Macarons diverse arome.

Greutate: 400 grame.

Ingrediente:oua,zahar,faina de migdale,ciocolata,frisca,arome.

Greutate: 400 grame.

Ambalaj: cutie.

O alegere rafinata care nu te va dezamagi. Nici pe tine, nici pe cei dragi tie. O selectie deosebita de macarons, care va fi atat pe placul iubitorilor de ciocolata intensa, cat si pe placul iubitorilor de gusturi proaspete. Cafeaua, lamaia si ciocolata s-au alaturat intr-un pachet de exceptie, pentru momentele in care gustul este savurat la maximum. O selectie echilibrata, sofisticata, cu 24 macarons, care se va ridica la nivelul asteptarilor tale. De fapt, le va depasi. Ups, trebuia sa te lasam pe tine sa spui asta, dar nu ne putem abtine. 

Care sunt secretele macaronsului perfect? Ei bine, rabdarea. Dozarea perfecta. Echilibrul incredientelor. Tihna in care se odihnesc in cuptor. Pasiunea. Bucuria din suflet. Si zambetul cu care asamblam fiecare parte. Prea complicat? Deloc. Pentru ca orice lucru facut cu pasiune depaseste asteptarile si atinge succesul. Simti entuziasmul nostru?

Pachetul de macarons de la Daniela Chocolate vine frumos ambalat, in cutie eleganta, pentru ca un gust fabulos are nevoie de un mod de prezentare pe masura. Alege acest set de 24 de bucati de macarons si fa o bucurie familiei tale. Prietenilor. Colegilor. Ai prins ideea. Fa bucurii mai des si acestea se vor intoarce negresit catre tine.

m24-02
Ingrediente
Cafea
Ciocolata
Lamaie
Ambalare
Cutie cu 24 bucati
Perfecte
rating 10
05-12-2022
Ionut
Cele cu cafea și cu lămâie sunt preferatele.