Nuci

Nuci fragede si gustoase – exact asa cum ti le doresti

Nucile nu aveau cum sa lipseasca din cofetaria noastra. Fragede, gustoase si cu umplutura generoasa de cacao cu nuci, acest desert este la fel de iubit ca odinioara. Am pastrat forma, reteta, dar si gustul remarcabil, insa am schimbat modul de prezentare. Le ambalam in cutii elegante, pentru ca...

Nuci fragede si gustoase – exact asa cum ti le doresti

Nucile nu aveau cum sa lipseasca din cofetaria noastra. Fragede, gustoase si cu umplutura generoasa de cacao cu nuci, acest desert este la fel de iubit ca odinioara. Am pastrat forma, reteta, dar si gustul remarcabil, insa am schimbat modul de prezentare. Le ambalam in cutii elegante, pentru ca suntem de parere ca un gust special are nevoie de o prezentare pe masura.

Cutii de 30 de nuci sau de 36 de nuci

Alege varianta care ti se potriveste si daruieste momente de bucurie familiei tale. Nucile sunt cochete, pudrate usor cu zahar aromat si parfumate in esente dulci de vanilie. Pe scurt, sunt pregatite sa devina vedetele mesei tale. 

Ingrediente de top, gust divin

Nucile noastre sunt realizate cu ingrediente proaspete, al caror gust bogat se reflecta in reusita tuturor deserturilor de la Daniela Chocolate. Ne bazam intotdeauna pe calitate pentru ca doar asa putem oferi produse care intrec asteptarile. Iar pentru noi este foarte important sa stim ca putem sa depasim limite si sa eliminam bariere.

Arata 1-3 din 3 produse

Filtreaza

Filtreaza

Ingrediente

Ambalare

Greutate

  • 0,86 kg - 2,8 kg

Pret

  • 90,00 lei - 380,00 lei