• Nou
In stoc

Macarons capsuni (set de 15)

104 lei
cu TVA
rating Niciun review in acest moment

Macarons cu aroma de capsuni.

Greutate: 250 grame.

Ingrediente: oua, zahar, faina de migdale, ciocolata, frisca, arome.

Greutate: 250 grame.

Ambalaj: cutie.

Iti plac capsunele? Si noua! Tocmai de aceea, am pregatit pentru tine un pachet generos de macarons cu aroma fantastica de capsune dulci. O bucurie care se va manifesta atat in gust, ci si in privire. Pentru ca nuanta delicioasa a macaronsului te va incanta. Vei vedea. Si te vei convinge. Un pachet echilibrat,  cu 15 macarons, care stie ca se va ridica la nivelul asteptarilor tale. De fapt, stie ca le va depasi. Si te vei convinge si de asta. 

Care sunt secretele macaronsului perfect? Ei bine, rabdarea. Dozarea perfecta. Echilibrul incredientelor. Tihna in care se odihnesc in cuptor. Pasiunea. Bucuria din suflet. Si zambetul cu care asamblam fiecare parte. Prea complicat? Deloc. Pentru ca orice lucru facut cu pasiune depaseste asteptarile si atinge succesul. Simti entuziasmul nostru?

Pachetul de macarons de la Daniela Chocolate vine frumos ambalat, in cutie eleganta, pentru ca un gust fabulos are nevoie de un mod de prezentare pe masura. Alege acest set de 15 de bucati de macarons si fa o bucurie familiei tale. Prietenilor. Colegilor. Ai prins ideea. Fa bucurii mai des si acestea se vor intoarce negresit catre tine.

m15-05
Ingrediente
Capsuni
Ambalare
Cutie cu 15 bucati