Mini-torturi

Livrare cu masina proprie doar in judetul Suceava, in special in zona Suceava, Radauti si localitatile limitrofe.

Produse noi in gama Daniela Chocolate

Acum poti manca un tort intreg fara remuscari. Si fara sentimente de vinovatie. Noile noastre torturi te vor surprinde nu numai prin gust, textura si aroma, dar si prin cantitatea perfect...

Livrare cu masina proprie doar in judetul Suceava, in special in zona Suceava, Radauti si localitatile limitrofe.

Produse noi in gama Daniela Chocolate

Acum poti manca un tort intreg fara remuscari. Si fara sentimente de vinovatie. Noile noastre torturi te vor surprinde nu numai prin gust, textura si aroma, dar si prin cantitatea perfect dozata. In felul acesta te poti bucura de un tort in adevaratul sens al cuvantului, dar la o scara mai mica. Acelasi gust, acelasi rafinament in realizare si decor meticulos, combinate intr-o singura portie. Adica, intr-un mini-tort.

Mini-torturi delicioase cu mousse-uri fine de fructe

Descopera mini-torturile noastre si incearca ceva nou. Este si un mod bun de a iesi un pic din zona gusturilor comune. Credem cu tarie ca iti va placea atat de tare, incat vei fi bucuroasa sa imparti si cu ceilalti noile produse marca Daniela Chocolate.

Ingrediente naturale de cea mai buna calitate

“Mici, dar voinici.” Torturile noastre sunt realizate cu ingrediente proaspete si naturale pe care le achizitionam din surse de incredere. Asta inseamna ca gustul fin si delicat este rezultatul unor ingrediente de calitate pe care le combinam cu munca, priceperea si pasiunea.

Arata 1-10 din 10 produse