Macarons

Macarons – un desert deosebit prin gust, forma si culoare

Printr-o tehnica desavarsita realizam macarons-ul perfect. Acesta imbina gustul, forma si culoarea intr-un mod echilibrat, bucurand papilele gustative si nu numai. Un desert reusit din toate punctele de vedere. Este elegant ca forma, sofisticat la gust si atragator din punct de vedere...

Macarons – un desert deosebit prin gust, forma si culoare

Printr-o tehnica desavarsita realizam macarons-ul perfect. Acesta imbina gustul, forma si culoarea intr-un mod echilibrat, bucurand papilele gustative si nu numai. Un desert reusit din toate punctele de vedere. Este elegant ca forma, sofisticat la gust si atragator din punct de vedere cromatic. Alege pachetul care corespunde preferintelor tale si simte toata daruirea din spatele lui.

Macarons cu arome depline 

Tu ce aroma preferi? Pentru ca gama noastra de macarons este variata, devine foarte usor sa alegi exact ceea ce iti place. Iar daca nu te poti hotari, bazeaza-te de pachetele asortate de macarons, care vor rasfata chiar si cele mai exigente gusturi. 

Produse sofisticate, ambalaje pe masura posturii lor

Indiferent de varianta pe care ai ales-o, cea de 15 bucati sau cea de 24 de bucati, trebuie sa stii ca aceasta va ajunge la tine intr-un ambalaj foarte elegant. Pentru ca gustul perfect are nevoie de o prezentare la inaltime. 

Arata 1-12 din 21 produse