Biscuiti

Biscuti realizati in atelierul nostru dupa o reteta proprie

Descopera gustul bogat si intens al biscuitilor nostri cu ciocolata. Sunt atat de buni incat nu le poti rezista. Crocanti la exterior si fragezi la interior, reprezinta exact pauza de care ai nevoie pe parcursul zilei. Alege pachetul care te avantajeaza si bucura-te de biscuiti fauriti cu...

Biscuti realizati in atelierul nostru dupa o reteta proprie

Descopera gustul bogat si intens al biscuitilor nostri cu ciocolata. Sunt atat de buni incat nu le poti rezista. Crocanti la exterior si fragezi la interior, reprezinta exact pauza de care ai nevoie pe parcursul zilei. Alege pachetul care te avantajeaza si bucura-te de biscuiti fauriti cu dragoste, de inalta calitate! 

Pachete generoase pentru intreaga familie

Alege pachetul format din 6 biscuti daca doresti sa te rasfeti cu un desert clasic, dar sofisticat sau pachetul format din 20 de biscuiti daca ai in plan sa-ti surprinzi familia intr-un mod incredibil de delicios. 

Ingrediente proaspete si naturale

Lucram cu ingrediente atent verificate, proaspete si de cea mai buna calitate pentru a furniza de fiecare data produse care intrec asteptarile. Alege acum biscutii de la Daniela Chocolate si redescopera micile momente de bucurie care au in prim plan ceva bun, ceva dulce. 

Arata 1-12 din 23 produse