• Nou
In stoc

Macarons cocos, ciocolata, capsuni (set de 15)

104 lei
cu TVA
rating Niciun review in acest moment

Macarons diverse arome.

Greutate: 250 grame.

Ingrediente: oua, zahar, faina de migdale, ciocolata, frisca, arome.

Greutate: 250 grame.

Ambalaj: cutie.

Atunci cand aromele deosebite isi dau intalnire, rezultatul nu are cum sa fie altfel decat exceptional. Iar noua ne plac rezultatele uimitoare, drept pentru care am adunat ce a fost mai bun si le-am unit intr-un pachet incantator de macarons sofisticat. Te vei delecta cu gustul catifelat si usor al cocosului, cu gustul intens al ciocolatei, dar si cu gustul proaspat al capsunelor, intr-un pachet generos care atrage valuri de bucurie.

Care sunt secretele macaronsului perfect? Ei bine, rabdarea. Dozarea perfecta. Echilibrul incredientelor. Tihna in care se odihnesc in cuptor. Pasiunea. Bucuria din suflet. Si zambetul cu care asamblam fiecare parte. Prea complicat? Deloc. Pentru ca orice lucru facut cu pasiune depaseste asteptarile si atinge succesul. Simti entuziasmul nostru?

Pachetul de macarons de la Daniela Chocolate vine frumos ambalat, in cutie eleganta, pentru ca un gust fabulos are nevoie de un mod de prezentare pe masura. Alege acest set de 15 de bucati de macarons si fa o bucurie familiei tale. Prietenilor. Colegilor. Ai prins ideea. Fa bucurii mai des si acestea se vor intoarce negresit catre tine.

m15-01
Ingrediente
Capsuni
Ciocolata
Cocos
Ambalare
Cutie cu 15 bucati