• Nou
In stoc

Macarons cocos si capsuni (set de 24)

164 lei
cu TVA
rating Niciun review in acest moment

Ingrediente:oua,zahar,faina de migdale,ciocolata,frisca,arome.

Greutate: 400 grame.

Ambalaj: cutie.

O asociere pe care o vei adora: cocos si capsune. Am imbinat catifelarea cocosului cu prospetimea capsunelor si am realizat o selectie sofisticata de macarons fin. Mai mult, culorile delicate fac un adevarat spectacol, adica o reala placere sa privesti. Cat despre gust, inchide ochii si simte plinatatea aromelor. Simte calitatea acestora. Simte gusturile desavarsite. Tu cum le-ai defini?

Care sunt secretule macaronsului perfect? Ei bine, rabdarea. Dozarea perfecta. Echilibrul incredientelor. Tihna in care se odihnesc in cuptor. Pasiunea. Bucuria din suflet. Si zambetul cu care asamblam fiecare parte. Prea complicat? Deloc. Pentru ca orice lucru facut cu pasiune depaseste asteptarile si atinge succesul. Simti entuziasmul nostru?

Pachetul de macarons de la Daniela Chocolate vine frumos ambalat, in cutie eleganta, pentru ca un gust fabulos are nevoie de un mod de prezentare pe masura. Alege acest set de 24 de bucati de macarons si fa o bucurie familiei tale. Prietenilor. Colegilor. Ai prins ideea. Fa bucurii mai des si acestea se vor intoarce negresit catre tine.

m24-01
Ingrediente
Capsuni
Cocos
Ambalare
Cutie cu 24 bucati