• Nou
In stoc

Macarons ciocolata (set de 15)

104 lei
cu TVA
rating Niciun review in acest moment

Macarons cu aroma de ciocolata.

Greutate: 250 grame.

Ingrediente: oua, zahar, faina de migdale, ciocolata, frisca, arome.

Greutate: 250 grame.

Ambalaj: cutie.

Cauti un desert sofisticat, usor si cu iz frantuzesc? Nu mai cauta. Stim exact ce-ti trebuie. Crema intensa de ciocolata, imbratisata strans de 2 straturi crocante din cacao, va deveni desertul tau preferat. Si al familiei tale. Un pachet echilibrat, cu 15 macarons, care se va ridica la nivelul asteptarilor tale. De fapt, le va depasi. O alegere ideala pentru momentele in care simti nevoia unui boost de energie. 

Care sunt secretule macaronsului perfect? Ei bine, rabdarea. Dozarea perfecta. Echilibrul incredientelor. Tihna in care se odihnesc in cuptor. Pasiunea. Bucuria din suflet. Si zambetul cu care asamblam fiecare parte. Prea complicat? Deloc. Pentru ca orice lucru facut cu pasiune depaseste asteptarile si atinge succesul. Simti entuziasmul nostru?

Pachetul de macarons de la Daniela Chocolate vine frumos ambalat, in cutie eleganta, pentru ca un gust fabulos are nevoie de un mod de prezentare pe masura. Alege acest set de 15 de bucati de macarons si fa o bucurie familiei tale. Prietenilor. Colegilor. Ai prins ideea. Fa bucurii mai des si acestea se vor intoarce negresit catre tine.

m15-04
Ingrediente
Ciocolata
Ambalare
Cutie cu 15 bucati