Ciocolaterie

Ciocolata realizata in atelierul nostru din ingrediente 100% naturale

Descopera selectia noastra delicioasa de ciocolata si savureaza in voie gustul sublim al produselor facute in atelierul Daniela Chocolate. Bucatile generoase de ciocolata reprezinta un adevarat deliciu in fata caruia nu vei simti nicio urma de vinovatie. Pentru ca ingredientele...

Ciocolata realizata in atelierul nostru din ingrediente 100% naturale

Descopera selectia noastra delicioasa de ciocolata si savureaza in voie gustul sublim al produselor facute in atelierul Daniela Chocolate. Bucatile generoase de ciocolata reprezinta un adevarat deliciu in fata caruia nu vei simti nicio urma de vinovatie. Pentru ca ingredientele sunt de cea mai buna calitate, iar prospetimea este un principiu de functionare. Iti punem la dispozitie o gama variata de arome, astfel incat sa gasesti gustul perfect care sa merga direct la inima.

Ciocolata handmade cu diverse arome naturale

In atelierul nostru dulce gasesti ciocolata cu arome incantatoare de vanilie, cacao, fistic si zmeura in combinatii ademenitoare, asortate si in pachete generoase de 6 bucati sau cutii ofertante de 20 bucati.  Mai mult decat atat, fiecare bucata de ciocolata este decorata din abundenta cu fructe confiate sau fistic, pentru un plus de aroma si un aspect placut care invita inima si privirea sa incerce mai mult.

Daniela Chocolate - momente dulci pentru intreaga familie.

Arata 1-12 din 19 produse