• Nou
In stoc

Ciocolata cu zmeura (set de 20)

93 lei
cu TVA
rating Niciun review in acest moment

Ciocolata cu zmeura.

Greutate: 850 grame.

Ingrediente:lapte praf, zahar, unt, zmeura liofilizata.

Greutate: 850 grame.

Ambalaj: cutie.

Gust proaspat si culoare delicata intr-o selectie ademenitoare menita sa-ti cucereasca simturile. Zmeura, ingredientul-vedeta al acestei selectii, acorda ciocolatei un gust plin, o textura fina si o culoare seducatoare. Vei aprecia nu numai aroma durabila, ci si textura fructelor confiate care vor oferi un plus de savoare. Iti punem la dispozitie, asadar, o selectie rafinata, deosebita, cu bucati generoase de ciocolata cu zmeura pe care o vei adora. Si nu trebuie sa ne crezi pe cuvant. Trebuie doar sa incerci. 

Pregatirea ei implica ingrediente 100% naturale pentru ca tu sa te bucuri de un moment complet, incantator si delicios, care-ti va mangaia simturile. Un moment de rafat deplin pe care vei dori sa-l repeti. Din nou. Si din nou.

Selectiile de ciocolata de la Daniela Chocolate sunt realizate cu multa grija la detalii. De la stadiul de alegere a ingredientelor pentru pregatirea ciocolatei pana la vanzarea catre client, totul este supus vigilentei noastre, pentru a oferi tot ce este mai bun. Este datoria noastra sa spunem ca fiecare bucatica de ciocolata poarta cu ea pasiunea noastra pentru gust. Pentru bunul gust. Si tot ea ne umple inimile. Pentru ca fiecare zambet de-al tau ajunge aici. Adica, unde trebuie, pentru a ne confirma ca aceasta este calea noastra. 

Ciocolata de la Daniela Chocolate vine frumos ambalata, pentru ca un gust fabulos are nevoie de un mod de prezentare pe masura. Alege acest set de 20 de bucati de ciocolata, acoperite cu un strat generos de zmeura confiata si fa o bucurie familiei tale. Prietenilor. Colegilor. Ai prins ideea. Fa bucurii mai des si acestea se vor intoarce negresit catre tine.

c2-03
Ingrediente
Zmeura
Ambalare
Cutie cu 20 bucati