• Nou
In stoc

Pachet trio - biscuiti, ciocolata, rafaelo

79 lei
cu TVA
rating
Aprecierea medie: 10/10 Numarul de review-uri 2

Testati produsele noastre cu acest pachet trio in care gasiti biscuitii cu caramel, ciocolata cu cacao, vanilie si zmeura, rafaelo.

Ingrediente ciocolata: lapte praf, zahar, unt, cacao, vanilie, merisoare.

Ingrediente biscuiti: ciocolata, zahar, oua, faina, unt.

Ingrediente rafaelo: unt, zahar, lapte condensat, lapte praf, vanilie, cocos.

Greutate: 860 grame.

Ambalaj: cutie.

Incearca deliciile din acest pachet cochet: biscuiti, ciocolata si rafaello, toate realizate cu drag si daruire in laboratorul nostru. Biscuitii fragezi, ciocolata irezistibila si bilutele pufoase de rafaello sunt perfecte pentru momentele incare iti doresti ceva bun, de calitate si extrem de delicios.

Biscutii, ciocolata si bilutele de rafaello de la Daniela Chocolate sunt realizate cu multa grija la detalii. De la stadiul de alegere a ingredientelor pentru pregatirea nucilor pana la vanzarea catre client, totul este supus vigilentei noastre, pentru a oferi tot ce este mai bun. Este datoria noastra sa spunem ca fiecare produs pe care il oferim poarta pasiunea noastra pentru gust. Pentru bunul gust. Si tot ea ne umple inimile. Pentru ca fiecare zambet de-al tau ajunge aici. Adica, unde trebuie, pentru a ne confirma ca aceasta este calea noastra. 

Biscutii, ciocolata si bilutele de rafaello de la Daniela Chocolate vin frumos ambalate, pentru ca un gust fabulos are nevoie de un mod de prezentare pe masura. Alege acest pachet generos si diversificat si fa o bucurie familiei tale. Prietenilor. Colegilor. Ai prins ideea. Fa bucurii mai des si acestea se vor intoarce negresit catre tine. 

p3-03
Ingrediente
Caramel
Ciocolata
Vanilie
Bun
rating 10
27-05-2022
Gabi

Delicios

Cele mai bune
rating 10
27-05-2022
Abigél

Aceste minunății, aceste ciocolăți, prăjiturele sunt cele mai bune pe care le-am mâncat până acum. Au gusturi diferite, alea adevărate , nu sunt toate la fel, ca în multe alte locuri. Vi le recomand cu cel mai mare drag !

Raspuns:

Vă mulțumim foarte mult pentru feedbackul dumneavoastră! Cuvintele dumneavoastră de încurajare ne fac să ne simțim mândri de ceea ce facem. Suntem încântați că am reușit să fim tot ceea ce v-ați așteptat să fim.

Daniela