• Nou
In stoc

Cremsnit

22 lei
cu TVA
rating Niciun review in acest moment

Cremsnit cu foietaj si crema de vanilie.

Greutate: 220 grame.

Livrare cu masina proprie doar in judetul Suceava, in special in zona Suceava, Radauti si localitatile limitrofe.

Ingrediente: crema fina de vanilie, foietaj.

Greutate: 220 grame.

Ambalaj: pahar unica folosinta.

Bucura-te de gustul inconfundabil al cremsnitului intr-o reinterpretare sofisticata. Strat fin de crema de vanilie urmat de strat crocant de foietaj, asamblate cu finete intr-un ambalaj nou, numai bun de luat la birou, pentru pauze dulci. Un desert al copilariei, adus la cea mai buna forma a sa.  

Realizam cu multa grija mini-torturile de la Daniela Chocolate si punem accent pe ingredientele de calitate. Nu grabim timpul si nici produsele, de aceea, le lasam sa se odihneasca in tihna (fie in cuptor, fie in frigider) pentru a-si releva intreaga savoare.  Le decoram cu migala si atentie, pentru ca aspectul are un rol foarte important in laboratorul nostru. Iar un gust atat de bun, are nevoie de o “haina” personalizata, care sa se potriveasca perfect. Fructele delicioase de sezon sunt preferatele noastre, pentru ca abunda in culoare, gust si prospetime.

Bucura-te de un moment dulce, care sa-ti improspateze ziua, energia, dar si zambetul. Deschide, savureaza, zambeste si asta este tot! O experienta delicioasa, marca Daniela Chocolate. 

mt-08
Ingrediente
Foietaj
Vanilie