• Nou
Stoc epuizat

Cornulete cu gem de prune - editie de Craciun

32 lei
cu TVA
rating
Aprecierea medie: 10/10 Numarul de review-uri 2

Cornulete umplute cu gem de prune.

Greutate: 350 grame.

Adauga la favorite

Cornulete umplute cu gem de prune. Ingrediente: unt, faina, zahar, smantana, vanilie, gem de prune.

Greutate: 350 grame.

Ambalaj: cutie metalica.

Ti-e dor de gustul inconfundabil al cornuletelor cu gem de prune pe care le facea bunica? De mirosul care invaluia intreaga casa? De nerabdarea cu care asteptai primul cornulet pudrat cu zahar parfumat? Ei bine, uneori si noua. De aceea, am recreat povestea. Cu aceleasi ingrediente si cu acelasi entuziasm. 

Pentru momentele in care vrei sa retraiesti micile bucurii ale copilariei, cornuletele de la Daniela Chocolate te vor purta in atmosfera de altadata. In casuta bunicii, acolo unde cele mai simple ingrediente se transformau in cele mai mari bunataturi. Ce vremuri faine, nu-i asa?

Cornuletele de la Daniela Chocolate sunt realizate cu multa grija la detalii. De la stadiul de alegere a ingredientelor pentru pregatirea cornuletelor pana la vanzarea catre client, totul este supus vigilentei noastre, pentru a oferi tot ce este mai bun. Este datoria noastra sa spunem ca fiecare produs pe care il oferim poarta pasiunea noastra pentru gust. Pentru bunul gust. Si tot ea ne umple inimile. Pentru ca fiecare zambet de-al tau ajunge aici. Adica, unde trebuie, pentru a ne confirma ca aceasta este calea noastra. 

Cornuletele de la Daniela Chocolate vin frumos ambalate, pentru ca un gust fabulos are nevoie de un mod de prezentare pe masura. Alege pachetul generos de cornulete pudrate usor cu zahar fin si fa o bucurie familiei tale. Prietenilor. Colegilor. Ai prins ideea. Fa bucurii mai des si acestea se vor intoarce negresit catre tine.

c1-m
Ingrediente
Gem de prune
Cornulete
rating 10
07-12-2023
Maria Scurtu
Gustul de odinioară! Recomand!❣️
Grozave
rating 10
10-02-2023
Diana
Grozave, gust autentic