Ne place sa iesim din tipare. Daca ne-ai trecut pragul stii deja ca suntem fanii inovatiei. Imbratisam cu entuziasm provocarile. Daniela ChocolateLOCUL UNDE VIATA DEVINE MAI… GUSTOASA! este un loc creat din pasiune, pasiune pentru ciocolata, prietenie, conversatie, pentru aromele minunate ale cafelei si ceaiului, pentru tot ceea ce este pasiune.

Mai mult

Utilizam cele mai bune ingrediente, aduse de Daniela din Franta. In laboratorul Daniela Chocolate nu folosim potentiatori de arome si nici conservanti artificiali.

Noile noastre prajituri incanta clientii cu ciocolata fina si fructe proaspete transformate in mousse-uri delicate si pline de aroma naturala a ingredientelor.

Laboratorul nostru, dotat cu utilaje moderne, ne permit tehnici de preparare inovatoare ce pastreaza prospetimea intregii game de produse oferite.

De la prajituri sau eclere, la o gama variata de retete inovatoare, Daniela Chocolate ofera sortimente dulci pentru toate gusturile, satisfacind orice preferinta.

Contact

Suceava: 
Str. Stefan Cel Mare, Nr 3

Vicovu de Jos:
Str. Principala Nr. 453
727605 Vicovu De Jos, Suceava, Romania

Contact
 • Excelent ! Recomand tuturor un moment de relaxare dulce !

  Lucia Ciobanu
 • Amazing cakes & tasty coffee. Loved the location as well, very pretty.

  Sara Johnson
 • Daca vreti gust , aspect si calitate va recomand cu incredere !

  Cuciurovschi Dana
 • Ofer 5 stele pentru eleganta, profesionalism si super gust! Recomand tuturor!

  Ionut Schipor
 • Un loc foarte frumos, personal atent, prajituri foarte bune. Merita din plin cinci stele. Bravo!

  Mariana Telibasa
 • Locul perfect unde te poti rasfata cu o cafea buna sau un desert deosebit.Atmosfera placuta si primitoare si un decor pe masura.Recomand cu placere tuturor.Felicitari draga mea, Daniela!

  Dana Popescu

DECOPERA NEBUNIA DELICIOASA A TABIETURILOR FRANTUZESTI!

Viziteaza-ne acum!